KEMASKINI MAKLUMAT SISTEM LAPORAN NILAIAN PRESTASI TAHUNAN (e-PRESTASI) – Log in & Password sekolah

Dari Portal JPN

KEMASKINI   MAKLUMAT SISTEM LAPORAN NILAIAN PRESTASI TAHUNAN (e-PRESTASI) & Log in dan Password sekolah

Posted by azmi on 06/11/2012 4:00:00 pm (1185 reads) News by the same author

Semua Pengetua dan Guru Besar
Sekolah Menengah dan Rendah
Negeri Perak.

Tuan/Puan,

KEMASKINI MAKLUMAT SISTEM LAPORAN NILAIAN   PRESTASI TAHUNAN (e-PRESTASI) 2012.

1.   Sukacita dimaklumkan   bahawa sistem e-prestasi online untuk urusan Laporan Penilaian Prestasi   Tahunan (LNPT) 2012 bagi semua Sekolah Menengah dan Rendah di bawah   pentadbiran jabatan ini boleh diakses mulai 12.11.2012.
    1.   Bagi sekolah-sekolah   di pentadbiran kerajaan negeri seperti Sekolah Izzudin Shah, Sekolah Raja   Perempuan Ta’ayah,    Sekolah Raja Dr. Nazrin Shah dan Sekolah Idrisiah hanya maklumat guru-guru lantikan Kementerian   Pelajaran Malaysia sahaja yang perlu dikemaskini.
    2.   ID Pengguna dan katalaluan boleh diperolehi melalui Penyelia ICT di daerah masing-masing.
    3.   Maklumat-maklumat yang   berkaitan bagi semua pegawai perlu dikemaskinikan terlebih dahulu di dalam   sistem   e-prestasi sebelum   borang LNPT dikemukakan ke PPD/JPN.
    4.   Surat jabatan ini,   bil.(1) dalam siri yang sama bertarikh 24.09.2012 berhubung tarikh   mengemukakan LNPT adalah dipinda dan perlu dikemukakan sebelum atau pada 14.12.2012.

Terima kasih.

Peringatan Penting.

1. Taklimat e-prestasi Peringkat Daerah telah diadakan pada 7 November 2012 di Dewan Besar, PPD Kuala Kangsar.

2. Surat rasmi mengandungi Log in dan password sekolah untuk akses e-prestasi telahpun di poskan !

3. Sekiranya tidak diterima selepas 16 November 2012 – bolehlah menghubungi semula Penyelia ICT PPD KK.

Terima kasih.
Sekian dimaklumkan.