PERTANDINGAN MURAL MUFORS ( MALAYSIANS UNITE FOR ROAD SAFETY ) ANTARA SEKOLAH MENENGAH 2013

Mac  ,  11th. 2013

Pengetua   Sekolah -    Sekolah   Menengah  Kebangsaan /  SABK  / SM Vokasional  Daerah Kuala  Kangsar.

Sukacita   dimaklumkan  , PLUS  Malaysia Berhad dengan kerjasama Kementerian Pelajaran  Malaysia  akan   menganjurkan  Pertandingan  Mural  Antara  Sekolah – Sekolah  Menengah  Peringkat  Kebangsaan  2013  bertemakan “   Rakyat  Malaysia  Bersatu  Untuk  Keselamatan  Jalan Raya “

Sehubungan  dengan  itu  , sekolah – sekolah  menengah  di  Daerah Kuala  Kangsar  yang  berminat   dijemput   untuk   menyertai pertandingan  yang  tersebut  di atas .

Borang  penyertaan  boleh  didapatkan  di  PPD  Kuala  Kangsar  dan sebarang pertanyaan  boleh  hubungi  Encik  Jamaluddin bin Abdul  Jalil  , Penolong  PPD  Kokurikulum  Akademik  di  talian  017-4663874.

Maklumat  lanjut  boleh  dimuat  turun  di sini

Sekian , terima  kasih.

Penolong  PPD  Kokurikulum  Akademik